+316-236 234 24info@katinhetbakkie.comSatellietbaan 29H, 2181MG Hillegom

Informatie

Huisvesting

Alle katten worden bij Kat In Het Bakkie in een huiskamersfeer gehuisvest. Bij ons zit geen kat in een kooi. Net als thuis. Wij beschikken over verschillende “huiskamers” waarin voldoende mandjes, stoelen, krabpalen en speeltjes aanwezig zijn. Uw kat kan heerlijk stressvrij spelen, slapen, klimmen zoveel ze wilt en natuurlijk, wanneer ze daar prijs op stelt, veel door ons geknuffeld en geaaid worden.

Wij wonen boven ons kleinschalige pension zodat er 24/7 voldoende toezicht, verzorging en persoonlijke aandacht mogelijk is. Daarnaast is er videobewaking, voor die momenten dat we even niet in de kamers zijn.

Inentingen

Bij het brengen van uw kat dient u een inentingsbewijs (inentingsboekje en/of het dierenpaspoort) mee te brengen. Ter voorkoming van ziektes hechten wij eraan dat alle katten goed ingeënt zijn, dat wil zeggen dat ze ingeënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte. De inentingen moeten tenminste 14 dagen voor de brengdatum gegeven zijn en niet langer dan 1 jaar geleden verstrekt zijn. Ze mogen ook niet verlopen tijdens het verblijf. Noot: sommige vaccinaties zijn tegenwoordig 3 jaar geldig. In dat geval hanteren wij diezelfde geldigheid.

Identificatie

Uw kat dient gechipt en geregistreerd te zijn bij de NDG.

Voeding en Medicatie

Aan voldoende en goede voeding van de katten wordt bij ons veel aandacht besteed. Wij letten goed op of ze voldoende eten en drinken, hun eigen brokjes opeten (en niet ook die van de andere poezen) en of hun ontlasting goed is. Zo weten we ook zeker dat katten die diëetvoer krijgen dit ook opeten.

Alle katten krijgen bij ons standaard droogvoer/brokjes van het merk Iams.

Als uw dierenarts een bepaald dieetvoer heeft voorgeschreven, verzoeken wij u dit (voldoende voor de gehele pensioenperiode) mee te nemen.
Indien u eigen voer of medicijnen meebrengt, wilt u hier dan duidelijk de naam van het dier en de gewenste te geven hoeveelheid en dagelijkse dosering opschrijven?
Breng deze bij voorkeur in de originele verpakking.

Let op : zichtbaar TE zieke katten worden niet geaccepteerd. Overleg met ons voordat u reserveert.

Altijd naar hartenlust heerlijk spelen.